بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 16
30 سال قبل یک سخت افزار خوب و عظیم را طراحی و معرفی کردیم. تعداد زیادی هم CD و نرم افزار داریم که آماده است از این کامپیوتر اجرا شود و مورد استفاده قرار بگیرد
نگاه انبیاء و ائمه چرا در جامعه ما خودش را نشان نمی دهد؟ چرا تقوی و ایقان و ایمان بروز عینی پیدا نمی کند؟ چون سیستم عاملی که روی کامپیوتر جمهوری اسلامی است سکولار است و فقط یک آدم مؤمن بالاسرش گذاشتیم
مشکل جمهوری اسلامی این است که این سخت افزار، سیستم عامل ندارد یک روزی هم مشکلات خودش را نشان می دهد.
می خواهید مشکل جمهوری اسلامی را به عینه درک کنید یک نرم افزار قرآنی در کامپیوتری که سیستم عامل ندارد بگذارید ببینید این نرم افزار هر چقدر هم خوب باشد آیا می توانید آن را اجرا کنید؟
شما فقط می توانید این نرم افزار را بردارید یک نرم افزار دیگری قرار دهید. نمی توانید سیستم عامل را تغییر دهید در حالی که در جمهوری اسلامی همه می خواهند سیستم عامل را تغییر دهند، آن هم سیستم عاملی که وجود ندارد! کار طراحی سیستم عامل با حکومت هاست نه با دولت ها.
شما یک وقت فتوشاپ احتیاج ندارید می خواهید پلات را نصب کنید یا کورل را اجرا کنید. این کار دولت هاست نه حکومت.
نسل شما باید بتواند یک سیستم عاملی طراحی کند با صدها و هزارها نرم افزار. مثلاً در ورژن اول با ده تا، ورژن دوم با 50 تا، ورژن سوم با صدتا ...
سیستم عامل جمهوری اسلامی را که نصب کردی روی کامپیوتر حالا دولت ها باید بیایند و بروند نرم افزارهای مورد نیاز را بیاورند و اجرا کنند.
هدف ما از این کلاس ها همین است که نسل و جریانی بوجود بیاید که توانایی طراحی این سیستم عامل و بهینه و بروز کردن آن را برای جمهوری اسلامی و جهان اسلام داشته باشد.
ما که مردم خوبی داریم، جوانان مؤمنی داریم، رهبران سالمی داریم، سرزمین ممتازی داریم، مشکل کجاست که کار ما می لنگد. همین نداشتن سیبستم عامل. پس از طراحی سیستم عامل، مدام باید دامنه آن را بالا ببریم تا مفاهیم بیشتری را در بر بگیرد به نحوی که دامنه فساد آن کاهش یابد و دامنه اصلاح افزایش پیدا کند.
اینکه گفتم رهبران سالمی داریم چون هرکس به جایی می رسد می خواهد بهره برداری کند. این حکومت در طول دوران 5000 ساله ما بی سابقه است که 1000 نفر اول حکومت تعدد زوجات نداشته باشند و خارج از روابط زناشویی نیز ارتباط جنسی نداشته باشند. حاکمان و رهبرانی که همواره نقدشان کردیم نه تنها در دنیا پیدا نمی شوند بلکه در تاریخ بی نظیرند.
چرا ما از این موهبت ها و موقعیت ها نمی توانیم استفاده کنیم که مردم یک زندگی دنیایی خوب معطوف به عقبایی خوب داشته باشند؟ چالشی هم که در غرب وجود دارد به خاطر سیستم عامل معیوب است... ما مأمور به اصلاح هستیم نه مأمور تن دادن به وادادگی.
همانطور که ما متخصص کامپیوتر و مخابرات و ... داریم و مردم عادی هم در سطح خودشان در این زمینه تخصص دارند و از این ابزار استفاده می کنند، در خصوص طرح ریزی استراتژیک هم باید اینطور باشد و هرکسی در حد خودش توانایی طرح ریزی استراتژیک داشته باشد پس ادبیات طرح ریزی استراتژیک باید تعمیم پیدا کند و همه با آن آشنا شوند تا بتوانند به متخصصین طرح ریزی استراتژیک کمک کنند تا سیستم عامل جمهوری اسلامی را طرح ریزی کنیم.
وقتی سیستم عامل طرح ریزی شد دولت ها می آیند نرم افزار مورد نیاز خود را روی این سیستم عامل نصب می کنند. الان دولت ها درگیر کل سیستم عامل می شوند و موجب اعوجاج و نگرانی مردم می شوند. مشکل این است که خودمان سیستم عامل نداریم و یک سیستم عامل نیم بند از غربی ها گرفتیم. امثال سازمان ملل و مجامع بین المللی سیستم عامل خودشان را دارند و دیگران را با خط کش و ملاک های خودشان می سنجند.
زمانی یک مردمی و حکومتی تحول و انقلاب می کنند که مردم دیگر احساس کنند نیازشان مرتفع می شود. همانطور که شما وقتی پشت کامپیوتر می نشینید نیازتان را برطرف می کنید و کاری ندارید سیستم عامل را چه کسی طراحی کرده و حین کار کردن هم مرتب تبلیغات نمی آید وسط صفحه که نشان دهد ماکروسافت طراح این سیستم عاملی بوده که شما دارید با آن کار می کنید. پس وقتی سیستم عامل را طراحی کردید نیازی به القاء مستقیم نیست.
برگرفته از سخنان استاد حس عباسی در جلسات 139 و 140 کلبه کرامت- با موضوع دامنه طرح ریزی استراتژیک 1و2- مورخ 25 مهرماه 1387(البته نقل به مضمون کردم چون متأسفانه هر سایت مرتبط با ایشان را که گشتم هیچکدام سخنان ایشان را در این جلسات به صورت مکتوب نمی آورند و اگر موردی باشد به صورت فایل صوتی عرضه می شود. فقط خواستم در حد توان و فرصت، به نکات مهمی از این جلسات اشاره کنم.)
نشانی محل جدید برگزاری کلاس: میدان فلسطین، ابتدای خیابان طالقانی غربی، جنب راهنمایی و رانندگی، دانشکده باقرالعلوم. آمفی تئاتر
زمان برگزاری کلاس: پنجشنبه ها ساعت 8 تا 12
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
درباره خودم
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
بایگانی
اشتراک