بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 153
این روزها که با اوج سفاکی های رژیم وحشی و کودک کش صهیونیستی، مردم ما بیش از پیش به نهایت زشتی و پلشتی شعار سخیف، غیرانسانی و ضداسلامی "نه غزّه نه لبنان" پی برده اند و همین موضوع نیز برخی حامیان دیروز این شعار را به تبرئه و دوری جستن از آن بازداشته است، بد نیست مروری کنیم به برخی توجیهاتی که دیروز این افراد برای نفی یاری رساندن به مردم مظلوم و بی پناه غزّه در جنگ 22 روزه زمستان سال 87 داشتند.
سال 1388 بود که پیامک پرانی های انتخاباتی رواج داشت. با یکی از طرفدران آن کسی که با ادعای مزوّرانه تبعیت از خط امام(ره) در اولین نطق تلویزیونی خود کمک به مردم مظلوم فلسطین را مشروط به زمانی کرد که کاملاً قوی شده باشیم، مشغول بحث بودم که صحبت از آمار فساد در دولت نهم شد.
من() پرسیدم: احمدی نژاد که دولت رو تحویل گرفت، آمار بیکاری و فساد صفر بوده؟ نرخ بیکاری در این دولت از 11.9% به 9.6% رسیده؛ ایشالا میرحسین میاد با جمع کردن گشت ارشاد مشکل فساد رو 2روزه حل می کنه!
ایشان() در پاسخ گفت: مشکل فساد با ایجاد کار حل میشه-وقتی که پول مفت به گلوی عربها و امریکای جنوبی های مفت خور ریخته نشه
: حضرت علی(ع): ذلیل نشد مگر ملتی که نشست تا در خانه خودش با دشمنش مقابله کند. یه نگاهی به پرچم اسراییل بنداز. کمک به دشمن دشمنت کمترین هزینه ایه که برا امنیت ملی خودت باید بپردازی
: اما اونقدر به اونها کمک شده که خودمون بیچاره شدیم-در جنگ غزه هزار نفر هم نمردن اما در ایران سالی 60 هزار نفر فقط در جاده ها میمیرن
: ... مغالطه نکن. کسی از بودجه عمرانی کشور خرج امنیت ملی و سیاست خارجی نکرده. کاهش تلفات جاده ای راهکارهای خاص خودشو داره تا حالا هم تلاش های خوب زیادی شده(مثل جداسازی کامل دو باند جاده جاجرود)
: راستی این همه نگران صرف سرمایه ها برای حمایت از مظلومن هستین،چرا به امثال جاسبی گیر نمیدین؟ وطن یعنى جاسبی را چاق کردن/دانشجوهای خود را مدام داغ کردن/وطن یعنی شهریه ها را مال خود کردن/همه را یکجا خرج یک کاندیدا کردن
: شما که نگران تلفات جاده ای هستید، چرا اعتراض نکردید؟: 250میلیون تومان هزینه تزیین اتاق وزیر راه خاتمی. حالا دولت نهم بخاطر کمک به مظلومین، باعث و بانی تلفات جاده ایه؟!
: 250میلیون هزینه دو تا موشک فلسطینیه
:کجای کاری؟ مگه اسراییل میذاره پشه ای از مرزها بدون نظارت رد بشه؟ ما ماهی نمیدیم، ماهی گیری یاد میدیم.
توجیه عدم وجدان درد دوستان را دیدید؟ "در جنگ غزّه هزار نفر هم نمردن" گویا آمار کشته ها دوز مشخصی برای آستانه انسان دوستی آن ها دارد!!! و اینک می بینید که آمار کشته ها در جنگ 29 روزه اخیر از هزار بالاتر رفته و صدها کودک به خاک و خون کشیده شده اند دیگر گویا خبری از شعار "نه غزّه" نیست و ابزار همدردی با مظلومان غزّه بی اشکال است! (گرچه گویا برای برخی همچون شیرین عبادی، هنوز نزدیک 2000 کشته با سهم تلفات 500 کودک، دوز کافی برای تحریک انسان دوستی شان نیست)
توجیهات دیگر (نظیر بی اشکال بودن صرف هزینه بیت المال در جهت اسراف و تبذیر و تجمّل پرستی مسؤولان، به دلیل هزینه ادعایی تأمین موشک برای فلسطینی ها) را خودتان قضاوت کنید.
نکته دیگر که در این فرصت باید به آن اشاره کنم، ادعای آگاهانه (نظیر کاریکاتور روزنامه آرمان) یا ناآگاهانه برخی در خصوص قربانی شدن کودکان در جنگ میان بزرگترهاست.
این جوانان غیور و رزمندگان بزرگسالان گردان های عزّالدّین قسّام که مشغول دفاع از سرزمین و ناموس و شرفشان هستند، همان کودکان دیروز مظلوم و بی پناه فلسطینی هستند که با غم و رنجاز دست دادن مادران و پدران و سایر نزدیکانشان بزرگ شدند و حالا برای دفع تجاوز دشمن سلاح به دست گرفته اند تا فجایعی نظیر صبرا و شتیلا، دیریاسین و ... رقم نخورد که یک طرف تا دندان مسلح، مردمی کاملاً بی سلاح و بی دفاع را سینه دیوار ردیف و تیرباران کند و با دست نجسشان کودکان را دوشقّه کند و مغزشان را با کوبیدن سرشان به دیوار متلاشی کند و ...
به یک چنین مردم مظلومی کمک کردن و سلاح برای محدود کردن دامنه فجایع انسانی مشتی وحشی فرسادن، نیاز به بررسی آمار فساد و تلفات جاده ای کشورمان دارد؟! آیا محدود کردن چنین دشمنی که هیچ مرزی برای جنایت آفرینی اش ندارد، کمک به امنیت ملّی کشور خودمان نیست؟
آیا این مایه افتخار و مباهات نیست که دشمن ما با ناتوانی در مقابل کمترین تکنولوژی نظامی که در اختیار هم پیمانانمان (آن هم در شرایط محاصره شدید) قرار دادیم، سال هاست که علی رغم ادعای گزاف روی میز بودن گزینه نظامی، جرأت تجاوز به کشورمان را ندارد؟
البته گزینه های روی میز ما فراتر از تکنولوژی نظامی است که قبلاً حامد زمانی عزیز اینجا به خوبی آن ها را برشمرده است.
--------------
یادداشت های مرتبط قدیمی:
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
درباره خودم
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
بایگانی
اشتراک